Skip to content

Corporate IT Recruiter & Talent Sourcer 16-20 uur

RemoteGroningen, Groningen, Nederland

Functieomschrijving

Als Corporate Recruiter & Talent Sourcer vind jij het een uitdaging om de speld in de hooiberg te vinden, toekomstige collega’s te binden en boeien en ze een mooie plek te geven waar ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. De persoonlijkheid en skills van onze nieuwe collega’s zijn essentieel bij de werving, daarom kun jij als Talent Sourcer IT écht het verschil maken! In deze rol ga jij op zoek naar de perfecte collega’s voor ons team en bouw je tegelijkertijd ook een sterke talentpool op, zodat we de juiste kandidaten werven en binden aan LGITS.


Wat ga je doen?

Jij weet als geen ander nieuwe (creatieve) manieren te bedenken om de beste IT’ers in de markt te vinden. Je weet wat er nu speelt en waar de behoefte ligt op langere termijn. Hier pas jij jouw zoekstrategie op aan. Jij denkt stappen vooruit en weet hoe je kandidaten moet enthousiasmeren en warm kunt houden. Het opbouwen en onderhouden van een talentpool is essentieel in deze functie. Daarnaast ga je meewerken aan referral campagnes, social media, organiseren van fysieke en online kennissessies en meedenken over employer branding. Samen met de collega’s zorg jij voor de juiste mensen op de juiste plek.

Vereisten

Jouw passie en drive zijn de essentie om deze functie succesvol uit te kunnen voeren. Je bent een zelfstarter, energiek, enthousiast, commercieel ingesteld, je bent het visitekaartje van de organisatie! Naast jouw passie voor mensen heb je een positieve instelling en ben je sterk in het leggen van contacten en het opbouwen en onderhouden van relaties. Je bent resultaatgericht, kunt snel schakelen in een dynamische omgeving waarbij werkdagen nooit hetzelfde zijn. Onze kantoren zijn gevestigd in Groningen en Den Bosch, waarbij met enige regelmaat op deze kantoor werken een must is.

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Bij voorkeur heb je al enige jaren werkervaring, bijvoorbeeld in recruitment, uitzendbureau of commerciële dienstverlening.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je staat stevig in je schoenen en durft nee te zeggen wanneer nodig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 16 – 20 uur per week beschikbaar, flexibel in te delen.


Ons aanbod

Een informele werksfeer in een divers en ambitieus team, een marktconform salaris met een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.


Meer informatie over de vacature Corporate Recruiter & Talent Sourcer?

Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan en ben jij toe aan de volgende stap? Neem dan contact op met Robert Tinga via 06-21 99 46 95 / robert.tinga@letsgetitstarted.nl.

of