Skip to content

Solution Architect bij LGITS.NL Samen vormen we de toekomst van IT!

RemoteUtrecht, Utrecht, Nederland

Functieomschrijving

Vacature: Solution Architect bij LGITS.NL

Ben jij klaar voor een uitdagende carrièrestap als Solution Architect bij LGITS.NL? Wij zijn op zoek naar een gedreven en innovatieve professional die wil bijdragen aan de toekomst van technologie. Als Solution Architect bij LGITS.NL krijg je de kans om de digitale transformatie van onze klanten vorm te geven en te leiden. Dit is jouw kans om je stempel te drukken op de IT-wereld en de grenzen van innovatie te verleggen!


Wie zijn wij?

LGITS.NL richt zich op het bieden van hoogwaardige oplossingen en diensten aan bedrijven in verschillende sectoren. We zijn gepassioneerd door technologie en we streven ernaar om onze klanten te helpen bij het realiseren van hun digitale ambities. Onze cultuur is gebaseerd op samenwerking, innovatie en voortdurende groei.


Wat ga je doen als Solution Architect?

Als Solution Architect ben je de brug tussen technologie en zakelijke behoeften. Je zult:

  • Strategische IT-oplossingen ontwerpen: Je werkt samen met klanten om de IT-strategie te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen die de bedrijfsdoelstellingen ondersteunen.

  • Technische leiderschap bieden: Je bent verantwoordelijk voor het leiden van technische teams en het begeleiden van hen bij de implementatie van complexe projecten.

  • Innovatie stimuleren: Je blijft op de hoogte van de nieuwste technologische trends en draagt bij aan het identificeren van nieuwe mogelijkheden voor onze klanten.

  • Probleemoplossend denken: Je bent de expert in het identificeren en oplossen van technische uitdagingen, en je kunt snel reageren op veranderende omstandigheden.


Vereisten

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

  • Een passie voor technologie en innovatie.
  • Ruime ervaring als Solution Architect in complexe IT-omgevingen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden om technische concepten aan niet-technische belanghebbenden uit te leggen.
  • Het vermogen om creatieve oplossingen te bedenken voor zakelijke problemen.
  • Teamgeest en leiderschap om projectteams te inspireren en te begeleiden.

LGITS.NL - Samen vormen we de toekomst van IT.

of