Skip to content

Project Manager bij LGITS.NL - Leid Innovatie en Excellente Resultaten

RemoteUtrecht, Utrecht, Nederland

Functieomschrijving

Vacature Projectmanager


Ben jij een gepassioneerde en resultaatgerichte Projectmanager die klaar is om de leiding te nemen over spannende projecten in de dynamische wereld van IT en digitale dienstverlening? Wil je deel uitmaken van een innovatief team en de toekomst vormgeven met cutting-edge technologieën? Dan ben jij degene die we zoeken!


Als Projectmanager bij LGITS.NL krijg je de kans om diverse projecten te leiden, variërend van softwareontwikkeling tot IT-infrastructuurprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van projectbudgetten, resources en deadlines, en je speelt een cruciale rol in het behouden van de tevredenheid van onze klanten. Bovendien werk je nauw samen met ons team van experts om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.


Als ervaren projectmanager sta jij stevig in je schoenen. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor de leiding, maar ook voor je medewerkers, wat blijkt uit je senioriteit en vakbekwaamheid. Jij schakelt moeiteloos op verschillende niveau's, bent maatschappelijk georiënteerd, klantgericht en hebt goede netwerkvaardigheden. Bij alles wat je doet ben je je bewust van jouw positie binnen de organisatie: hieruit blijkt jouw sterke politieke en organisatiesensitiviteit. Je bent mede verantwoordelijk voor de realisatie van een complex (sterk organisatorisch) project op het terrein van informatievoorziening, en je draagt zorg voor de implementatie van de oplossingen.Je draagt zorg voor tijdige oplevering van alle projectmanagement producten vanaf start tot einde project.Je zorgt voor planning, voortgang, kwaliteit, kostenbewaking en op te leveren eindresultaat voor de eigen projecten.

Je inspireert het projectteam om de noodzakelijke resultaten neer te zetten.Vereisten

Als projectmanager word je, afhankelijk van je ervaring, zelfstandig verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten. Verder denk en werk je mee aan de verdere innovatie van onze klanten. Je bent ook in staat werkzaamheden uit te voeren in de rol van adviseur. Verder verwachten wij dat je:

  • brede kennis hebt van het ICT-vak en daarnaast minstens één deelvakgebied doorgrondt, zoals agile transformatie, infrabeheer, applicatieontwikkeling, cloud, of servicemanagement
  • weet hebt van de belangrijkste ICT-voortbrengingsprocessen, zoals informatiemanagement, architectuur, project/portfoliomanagement, servicemanagement en security
  • bekend met zowel agile als meer traditionele methoden en zelf hebt toegepast
  • business cases kunt opstellen en/of doorgronden

LGITS.NL - Samen vormen we de toekomst van IT.

of